Katja Taimela

Taimela Katja e mail

Yhteystiedot

Katja Taimela
katja.taimela@eduskunta.fi
Puhelin 050 512 2629 ja 09 432 3154

Avustaja: Antti Kotti
antti.kotti@eduskunta.fi
Puhelin 0400 443 636

 

Tervetuloa sivuilleni!

 

Käy peremmälle ja löydät rautaisannoksen minusta, ajatuksistani ja tekemisistäni. Jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten ottaa yhteyttä, älä turhaan ujostele. 

 

Tilaa uutiskirje! Lähetän kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia eduskunnasta. Jos haluat mukaan kirjeen postituslistalle, laita siitä viestiä: antti.kotti@eduskunta.fi

 

Varustamoyhtiö Viking Line ilmoitti selvittävänsä mahdollisuutta risteilyalustensa ulosliputukseen, mikäli matkustaja-aluetukea leikataan osana Sipilän hallituksen yhteiskuntasopimukseen sidottuja leikkauksia.

 

Sdp:n kansanedustaja ja eduskunnan liikennevaliokunnan jäsen Katja Taimela toteaa, että ulosliputukset heikentäisivät suomalaista merenkulkualaa merkittävästi. 

 

-          Hallituksen valitsema neuvottelutapa vaarantaa suomalaisia työpaikkoja uusien luomisen sijaan, Taimela painottaa.

Merenkulkualalla on jo tehty huomattavia joustoja työmarkkinaosapuolten välillä ulosliputusten välttämiseksi.

 

-          Mikäli hallituksen toimien takia ulosliputuksia tapahtuu, suomalaisten merenkulkualan työntekijöiden työtilanne heikkenee entisestään. Jos ilmiö laajenee rahtivarustamoihin, koko merenkulkualan tulevaisuus ja Suomen huoltovarmuus ovat jo merkittävässä uppoamisvaarassa, Taimela toteaa.