Katja Taimela

Taimela Katja e mail

Yhteystiedot

Katja Taimela
katja.taimela@eduskunta.fi
Puhelin 050 512 2629 ja 09 432 3154

Avustaja: Antti Kotti
antti.kotti@eduskunta.fi
Puhelin 0400 443 636

 

Tervetuloa sivuilleni!

 

Käy peremmälle ja löydät rautaisannoksen minusta, ajatuksistani ja tekemisistäni. Jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten ottaa yhteyttä, älä turhaan ujostele. 

 

Tilaa uutiskirje! Lähetän kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia eduskunnasta. Jos haluat mukaan kirjeen postituslistalle, laita siitä viestiä: antti.kotti@eduskunta.fi

 

Viime keskiviikkona kirjallisen kysymyksen valtionavun leikkaamisesta tehneet SDP:n liikennevaliokunnan jäsenet lukivat iloisesti yllättyneinä lauantaina Länsi-Savon uutisen, jossa liikenneministeri Berner (kesk) ilmoitti antaneensa perjantaina ohjeet valtionavun palauttamisesta aikaisempaan 80% tasoon hyväksyttävistä menoista.

"Olen iloinen kansalaisten puolesta, että asia on saatu joka tapauksessa korjattua ja ministeri Berner peruu leikkauksensa." toteaa kansanedustaja Katja Taimela (sd)

Eilen monet uutislähteet kertoivat muutoksen syyksi yksityisteiden saaman 5 miljoonaa euroa lisärahoituksen. Lisärahoitus yksityisteille sekä samalla niiden losseille ja lautoille tuotiin eduskuntaan valtion budjetin täydentävässä esityksessä marraskuussa ja hyväksyttiin ennen joulua.

"Ihmettelen miksi ELY-keskus ylipäätään tiedotti leikkauksesta tammikuussa, kun lisärahoitus oli jo varmistunut. Ehkä tähän prosessiin saadaan vielä vastaus hallitukselta kirjallisen kysymyksen myötä." pohtii Taimela

ELY-keskus saanee tällä viikolla ohjeet palautetun valtionosuuden tiedottamisesta tiekunnille.