Katja Taimela

katjan23

Yhteystiedot

Katja Taimela
katja.taimela@eduskunta.fi
Puhelin 050 512 2629 ja 09 432 3154

Avustaja: Antti Kotti
antti.kotti@eduskunta.fi
Puhelin 0400 443 636

 

Tervetuloa sivuilleni!

 

Käy peremmälle ja löydät rautaisannoksen minusta, ajatuksistani ja tekemisistäni. Jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten ottaa yhteyttä, älä turhaan ujostele. 

 

Tilaa uutiskirje! Lähetän kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia eduskunnasta. Jos haluat mukaan kirjeen postituslistalle, laita siitä viestiä: antti.kotti@eduskunta.fi

 

SDP:n eduskuntaryhmän liikennevastaava kansanedustaja Katja Taimela vaatii hallitukselta selventävää puheenvuoroa taksiliikenteen hintojen vapauttamisesta kilpailulle. Taimelan mukaan liikenneministeri Anne Bernerin markkinaehtoinen, kaikki avataan kilpailulle -liikennepolitiikka on ollut tiedossa, mutta Timo Soinin tyrmäävä ulostulo Bernerin taksiaikeisin liittyen on yllätys. 

 

- Meillä on nyt tilanne maakunnissa, ettei siellä oikein kulje juna eikä posti, poliisin ja oikeuslaitoksen resurssit ovat aivan olemattomat ja nyt vielä on suuri uhka, että kilpailu vie leivän maakuntien taksimiehiltä. Hallituksen olisi nyt pikaisesti kerrottava suomalaisille, mitä se aikoo tehdä taksiliikenteen tulevaisuudelle. Nyt tarvitaan hallitukselta selventävä puheenvuoro.