Katja Taimela


katjan23

Yhteystiedot

Katja Taimela
katja.taimela@eduskunta.fi
Puhelin 050 512 2629 ja 09 432 3154

Avustaja: Antti Kotti
antti.kotti@eduskunta.fi
Puhelin 0400 443 636

Kalenteri

Ei tapahtumia

 

Tervetuloa sivuilleni!

 

Käy peremmälle ja löydät rautaisannoksen minusta, ajatuksistani ja tekemisistäni. Jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten ottaa yhteyttä, älä turhaan ujostele. 

 

Tilaa uutiskirje! Lähetän kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia eduskunnasta. Jos haluat mukaan kirjeen postituslistalle, laita siitä viestiä: antti.kotti@eduskunta.fi

 

Huom! Kaikki tilaisuudet ja tapaamiset on peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi.

 

Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n uutena toiminnanjohtajan aloittaa 2.5.2017 YTM Satu Taiveaho. Taiveaho siirtyy tehtävään Suomen perus- ja lähihoitajaliiton - SuPer ry:n järjestöpäällikön tehtävästä. Aiemmin Taiveaho on toiminut muun muassa Etelä-Suomen aluehallintovirastossa sosiaalihuollon johtavana ylitarkastajana, Sininau-hasäätiön toimitusjohtajana ja kansanedustajana vuosina 2003–2011.

– Koen Suvannon toiminnanjohtajan tehtävän sydämeni asiaksi. Haluan olla edistämässä kaltoinkohdeltujen sekä kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien ikäihmisten asioita. Ikäihmisten kaltoinkohtelua tapahtuu valitettavasti eri tasoilla ja tahoilla yhteiskunnas-samme, minkä vuoksi tarvitaan Suvannon kaltaisia toimijoita nostamaan näitä asioita esiin sekä helpottamaan ja auttamaan niitä ikäihmisiä, jotka näitä tilanteita kohtaavat, sanoo Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n uusi toiminnanjohtaja Satu Taiveaho
‒ Satu Taiveahon positiivinen ja ihmisläheinen tapa kohdata ihmiset eri tilanteissa sopii jär-jestömme toiminta-ajatukseen mainiosti, iloitsee valinnasta Suvanto ry:n puheenjohtaja Katja Taimela. Saimme uudeksi toiminnanjohtajaksi ihmisen, joka tekee työtä sydämestään.

‒ Satu Taiveahon laaja-alainen ja vahva asiantunteva kokemus sosiaali- ja terveysalan jär-jestökentästä ja ikääntyneiden palveluista tukee hienosti Suvannon työtä väkivallattoman ja ihmisarvoisen vanhuuden puolesta, jatkaa toiminnanjohtajan tehtävät jättävä Leena Serpo-la-Kaivo-oja.

Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry on erityisasiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jo-ka tekee valtakunnallisesti työtä ikääntyneisiin kohdistuvan kaltoinkohtelun ja väkivallan vastustamiseksi.

Suvanto ry ylläpitää auttavaa ja neuvovaa puhelinpalvelua, tarjoaa vertaistukea väkivaltaa kokeneille ikäihmisille sekä antaa asiantuntija-apua ikääntyneiden parissa työskenteleville eri alojen ammattilaisille, vapaaehtoisille ja opiskelijoille.