Katja Taimela


katjan23

Yhteystiedot

Katja Taimela
katja.taimela@eduskunta.fi
Puhelin 050 512 2629 ja 09 432 3154

Avustaja: Antti Kotti
antti.kotti@eduskunta.fi
Puhelin 0400 443 636

Kalenteri

Ei tapahtumia

 

Tervetuloa sivuilleni!

 

Käy peremmälle ja löydät rautaisannoksen minusta, ajatuksistani ja tekemisistäni. Jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten ottaa yhteyttä, älä turhaan ujostele. 

 

Tilaa uutiskirje! Lähetän kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia eduskunnasta. Jos haluat mukaan kirjeen postituslistalle, laita siitä viestiä: antti.kotti@eduskunta.fi

 

 

 

SDP:n kansanedustaja Katja Taimela iloitsee Tunnin juna -hankkeen etenemisestä. Neuvottelut ovat johtaneet hankeyhtiön perustamiseen, joka mahdollistaa hankkeen suunnittelun ja eteenpäinviemisen.

- Tällä hankeyhtiömallilla Tunnin juna etenee vahvasti. On tärkeää, että valtio ja kunnat ovat päässeet yhteisymmärrykseen hankeyhtiöstä ja sen rahoituksesta. Sen myötä suunnittelu pääsee täyteen vauhtiin ja hankkeelle voidaan hakea nopealla aikataululla EU:n CEF-rahoitustukea (CEF, Connecting Europe Facility).

- Tunnin juna on Salolle ja koko Varsinais-Suomelle valtavan tärkeä tulevaisuushanke. On aivan poikkeuksellista saada tämän luokan investointi hyödyttämään Saloa ja salolaisia. Sen myötä monien työntekijöiden ja opiskelijoiden arki helpottuu, työssäkäyntialueet laajenevat ja työmarkkinat toimivat jatkossa joustavammin.

- Myös paikkakunnan yrityksille ja elinkeinoelämälle Tunnin juna tuo lisää mahdollisuuksia. Pitkässä juoksussa tämä tulevaisuushanke mahdollistaa merkittäviä kansantaloudellisia etuja. Lisäksi junayhteyksien parantaminen on keskeinen elementti liikenteen ilmastotavoitteiden saavuttamisessa ja siirtymisessä kestävään liikennejärjestelmään.