Katja Taimela

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ

Rekisteriä pitää Katja Taimela, 00102 EDUSKUNTA, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteriasioista vastaa lisäksi Antti Kotti, 00102 EDUSKUNTA Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REKISTERIN NIMI

Kansanedustaja Katja Taimelan kuukausikirje

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään Katja Taimelan yhteiskunnalliseen toimintaan liittyvään tiedottamiseen sekä tapahtumakutsujen lähettämiseen. Listan tietoja voidaan käyttää vaaleihin liittyvien lahjoitusten tai muun tuen pyytämiseen.

REKISTERIIN TALLENNETTAVAT TIEDOT

Rekisteriin tallennetaan henkilön suostumuksen perusteella

- Henkilön ilmoittamat etu- ja sukunimi

- Henkilön sähköpostiosoite

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteriin merkittävät tiedot kerätään henkilön omasta ilmoituksesta puhelimitse, sähköpostitse tai kun henkilö muuten ilmoittaa rekisterinpitäjälle halukkuutensa liittyä listalle. Rekisterissä oleva voi milloin tahansa poistua listalta ilmoittamalla rekisterinpitäjälle halukkuutensa poistua listalta.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Tietoja säilytetään sähköisessä muodossa MailChimp-palvelussa ja se suojataan normaalien hyvien tietoturvakäytäntöjen mukaisilla teknisillä menetelmillä. Tietoja voivat käyttää rekisterinpitäjä tai tämän erikseen valtuuttamat. Tallennettuihin tietoihin ei ole pääsyä ulkopuolisilla.
Listan jäsenille lähetetyissä viesteissä sähköpostiosoitteet pidetään toisistaan erillään eikä tietty listalla olija saa muiden rekisterissä olevien nimiä tai sähköpostiosoitteita listalta tietoonsa.

REKISTERÖIDYN TARKASTUSOIKEUS

Jokaisella on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot sekä vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Tarkastuspyyntö tai virheellisen tiedon oikaisemista koskeva pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.